Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποχωρεί από τον Αχιλλέα Νάουσας ο Δημήτρης Κοτζάμπασης!

Τίτλοι τέλους για τον Δημήτρη Κοτζάμπαση, που με προσωπική του δήλωση στο facebook, ενημέρωσε τους φίλους του Αχιλλέα πως αποχωρεί από τον σύλλογο.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Παναγιώτη Καραμεταξά, μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας αλλά και επί οκταετίας ποδοσφαιριστής της, δεν θα συνεχίσει στους “κυανόλευκους” όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση του.

Αναλυτικά :

“Αχιλλέα Νάουσας σε ευχαριστώ για όλα… Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναγιώτη Καραμεταξά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να εκπληρώσετε όλους τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρόνιας!

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα που υπηρέτησα σαν ποδοσφαιριστής για 8 χρόνια και σαν βοηθός προπονητή για 2 σεζόν και μέχρι σήμερα. Ίσως η πιο σκληρή απόφαση που πήρα τον τελευταίο καιρό! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον γενικό αρχηγό της ομάδας ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑΜΑΛΙΔΗ που με στήριξε και σε όλη την διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα! Παναγιώτη Καραμεταξά σε ευχαριστώ που με είχες δίπλα σου και σου εύχομαι καλή συνέχεια και μόνο επιτυχίες! Μια ζωή Αχιλλέας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected