Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Δύο ήττες για τις Μικτές Ημαθίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/10) στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων, η πρεμιέρα των αγώνων για τις Μικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

Στις 13.00, παρουσία ελάχιστων θεατών (οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν προπονητές) οι Παίδες της ΕΠΣ Μακεδονίας επικράτησαν με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας της Ημαθίας, ενώ στο ματς που διεξήχθη στις 15.00 οι Νέοι της ΕΠΣΜ ήταν επίσης νικητές, με σκορ 3-1.

Όσον αφορά το πρώτο ματς, το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη έφτασε σε μια ευρεία νίκη, έχοντας το σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε με σκορ 3-0 (Λευθερούδης, Αντωνιάδης, Χαραλαμπόγλου), με τους Ημαθιώτες να ξεκινούν την αναμέτρηση με μια καλή στιγμή, σουτ του Παπαϊωάννου που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

To τέταρτο γκολ για τους “ερυθρόλευκους” σημείωσε ο Κανακάρης στο δεύτερο μέρος

Διαιτητές του αγώνα των Παίδων ήταν οι κ.κ. Κατεριάδης, Αρέστης, Μίλτσης από την Πέλλα ενώ το ματς των Νέων διηύθυνε ο κ. Σιδηρόπουλος από την ίδια Ένωση

Συνθέσεις

ΕΠΣ Ημαθίας : Τριανταφυλλίδης, Βασιλειάδης Δ. (41′ Βασιλειάδης Ν.), Θυμιόπουλος (77′ Μαργαρίτης), Τασιόπουλος, Μελιόπουλος, Μπράβος (53′ Τσομπανίδης), Κίτσας, Μάντζης (41′ Τσοπουρίδης), Μιχαηλίδης (60′ Σερεμέτας), Παπαϊωάννου, Χατζηβασιλειάδης.

ΕΠΣ Μακεδονίας : Τριγκατζής, Ακτσέλης, Κανακάρης, Καραμίτσης, Στεργίου (41′ Σωτηριάδης), Κοτινάκης, Αντωνιάδης (35′ Αρτουμάς), Κασαπίδης, Χαραλαμπόγλου (53′ Μάρτος), Λευθερούδης (64′ Τρέμμας).

Στο ματς των Νέων, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο (24′ Ανθουλάκης, 38′ Τσιπούρας), έφτασαν στο 3-0 με τον Ανθουλάκη και πάλι στο 43′ ενώ η Ημαθία μείωσε το σκορ στο 83’με τον Βασίλτση.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Ημαθίας : Ζάχος, Χαραλαμπίδης, Κιρκιλιανίδης (35′ Αναδόλου), Παρασχόπουλος (41′ Βλαχάβας), Μωυσίδης, Γατουρτζίδης, Πιπιλιάρης, Λούτσης, Γκιλιόπουλος, Μουρατίδης (76′ Βασίλτσης), Θεοδώρου (46′ Συμεωνίδης)

ΕΠΣ Μακεδονίας : Πασσαλίδης, Ανδρεάδης, Κατσουλίδης, Κούφας, Βασιλόπουλος, Τσινεκίδης, Σάιμπεργκ, Γραμμένος (72′ Τσόνιας), Τσιπούρας (57′ Ζησόπουλος), Ανθουλάκης (46′ Πάγκος), Τοπούρογλου (57′ Τσακιρίδης)

δείτε το 0-2 και το 0-3 για τους Παίδες :

δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected