Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 0-2

Σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα σημείωσε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που πέτυχε την τρίτη του νίκη τη φετινή σεζόν και…στρογγυλοκάθισε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι “κυανόλευκοι” πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα της ομάδας, τα οποία και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, που όδευε μαθηματικά προς την ισοπαλία.

Ο Απόλλων, μετά το θετικό αποτέλεσμα στη Νικομήδεια, ήθελε πολύ τη νίκη και μάλιστα σε ένα γειτονικό ντέρμπι, ωστόσο λόγω των ατομικών λαθών και των συγκυριών, δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο δυνατός αέρας εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που αδυνατούσαν να μεταβιβάσουν τη μπάλα τις περισσότερες φορές, ενώ έπαιξε ενεργό ρόλο και στο πρώτο γκολ που σημείωσε από το κέντρο περίπου του γηπέδου ο Νιογκάνα Σόου.

Στο πρώτο μέρος, οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και όποιες καταγράφηκαν, προήλθαν από ατομικά λάθη. Σε ένα από αυτά, ο Σαρκατζής βρέθηκε σε καλή θέση όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Λιακόπουλος.

Άστοχος ήταν και ο Δημοσθένους, στην ευκαιρία του Μέγα Αλέξανδρου στο πρώτο ημίχρονο, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το δοκάρι του Ταϊλαχίδη.

Στο δεύτερο 45λεπτο και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιώργος Ευτηριάδης, οι φιλοξενούμενοι (έχοντας και τον ευνοϊκό άνεμο) είχαν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους και μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ τόσο στο 52′ με το καλοχτυπημένο φάουλ του Ντόγου που προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών του Ταϊλαχίδη αλλά και στο τετ-α-τετ του Δημοσθένους, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο νεαρός πορτιέρο των γηπεδούχων.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιραζόντουσαν από έναν βαθμό, στο 90+1 ‘ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ λίγο πιο κάτω από το κέντρο προς τη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα, ο Νιογκάνα εκτέλεσε με δύναμη και με τη βοήθεια του ανέμου η μπάλα “κρέμασε” τον Ταϊλαχίδη που δεν υπολόγισε σωστά.

Το σοκ για τους “πράσινους” μεγάλο και ήταν απόλυτα λογικό ήταν να επιδιώξουν άμεσα την ισοφάριση, ωστόσο σε μια αντεπίθεση δύο λεπτά αργότερα, ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στο 0-2 με τέρμα του Αντώνη Φράγγη, που έριξε και τους τίτλους τέλους στη σημερινή αναμέτρηση

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου Γ.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ταϊλαχίδης, Λιάτσος, Σαντίνι, Πρόιος, Ορφανίδης, Ρόκο (87′ Τρούπκος), Τουλουμτζής, Γερμάνης, Σπυρίδης, Σαρκατζής (82′ Παπαδίνας), Πήκος (72′ Κουτούλης)

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Πέγιος, Κολίτσης, Λιάπης, Αργυρόπουλος (88′ Τηλκερίδης), Μουχτάρης (72′ Κελεσίδης), Νιογκάνα, Κούβαρος Μ. (46′ Ντόγος), Συμεωνίδης Χ., Τεπετός, Δημοσθένους (57′ Φράγγης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected