Γενικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΟ Καρδίας – ΦΑΣ Νάουσα 3-0

Τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο ΑΟ Καρδίας, που επικράτησε με 3-0 του ΦΑΣ Νάουσα στο Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Ραιδεστού.

Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και περιόρισαν τους Ημαθιώτες (υπέστησαν την πρώτη ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες) σε παθητικό ρόλο.

Μετά από ένα πρώτο 20λεπτο, όπου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις την εστία του ΑΟΚ, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, σημείωσαν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Ήταν το 26ο λεπτό, όταν ο Βερνάρδος ανατράπηκε από τον Μουρατίδη και ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μιχάλης Ξανθόπουλος, ο οποίος και νίκησε τον Γρηγοριάδη.

Η αντίδραση από πλευράς ΦΑΣ ήταν μια καλή στιγμή στο 39′ σε σουτ του Κωτσόπουλου, που απέκρουσε ο Παναγιωτίδης, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του ΑΟΚ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης επέλεξε να παίξει ακόμη πιο επιθετικά ρίχνοντας στον αγώνα και τον Χατζόπουλο, ωστόσο το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 59′ με δυνατό σουτ του Ξανθόπουλου μέσα από τη περιοχή.

Με το προβάδισμα των δύο τερμάτων αλλά και με την ψυχολογία με το μέρος τους, οι “πράσινοι” διαχειρίστηκαν πιο εύκολα το παιχνίδι και μάλιστα πέτυχαν και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις, με κοντινή προβολή του Καρυδόπουλου, μετά από κόρνερ του Βελισσάριου.

Συνθέσεις

ΑΟ Καρδίας: Παναγιωτίδης, Βασιλειάδης, Τσατσαρώνης, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Γίδαρος (76’ Μάνιος), Δημητρακόπουλος (89’ Γιαννιώτης), Ξανθόπουλος, Νικολόπουλος, Βερνάρδος (64’ Καρυδόπουλος), Χότζα (69’ Βελισσάρης).

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος (75’ Μουρίκι), Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος (63’ Μτσεντλισβίλι), Τούφας, Τόσιος (46’ Χατζόπουλος), Μουρατίδης, Κυζιρίδης, Ντινόπουλος (55’ Παντζαρτζίδης), Κωτσόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected