Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Αχιλλέας Φαρσάλων – Ολυμπιακός Βόλου 0-0 (photos)

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό πρόσθεσε στο σακούλι του ενόψει της δύσκολης συνέχειας ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά την λευκή ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Αχιλλέας στην επιστροφή του Τάκη Παραφέστα στο πάγκο της ομάδας παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε έναν δυνατό και με μεγάλες βλέψεις αντίπαλο ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός εν αντιθέσει με τον Αχιλλέα που ήθελε πρώτα και κύρια να μην δεχτεί γκολ και αν μπορούσε να έφτανε και σε αυτό καθώς είχε τις φάσεις.

Ένα παιχνίδι με κόσμο και από τις δυο ομάδες, καθώς υπήρχαν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου σε ένα παιχνίδι που άπαντες στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες των ομάδων για την προσπάθειά τους.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Μάρκου (77′ Μίχος), Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλα (51′ Τλούπας), Μανιώτης, Συράκος, Χατζής (50′ Καραγκούνης), Βούλγαρης (88′ Αναγνώστης).

Ολυμπιακός Βόλου (Κώστας Μπράτσος): Καραγκιολίδης, Κόκας Α., Καραμπάς, Νόνης, Κραγιόπουλος, Κόκας Δ., Βασίλιεβιτς, Καράμπελας (85′ Καρβούνης), Σεχολάρι (58′ Σέττος), Ευθυμιάδης (58′ Θέος), Βαρούχας (73′ Μέμος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected