Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Αλμωπός Αριδαίας 1-1 (photos)

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με τον Φίλιππο να έχει μεν τα ηνία του αγώνα και τις καλύτερες ευκαιρίες, ο Αλμωπός όμως ήταν αυτός που βγαίνει κερδισμένος από τη σημερινή αναμέτρηση.

Η ομάδα της Πέλλας παραμένει αήττητη στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και παρά την μέτρια εμφάνιση της στην Ημαθία, κατάφερε να περάσει αλώβητη από μια ακόμη δύσκολη έδρα.

Την ίδια ώρα οι “πράσινοι”, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τον Νίκο Αναστασόπουλο στην τεχνική ηγεσία, παρουσίασαν και πάλι πρόβλημα στην τελική προσπάθεια ενώ εξέφρασαν έντονα παράπονα από υποδείξεις της διαιτητικής τριπλέτας από την Καστοριά.

Στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 16′ σημειώθηκε το πρώτο γκολ, όταν ο Γιώργος Ελευθεριάδης βρήκε τον Χαρίση στον άξονα και προς τα δεξιά, 5 περίπου μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο πρώην παίκτης του ΑΟ Καρδίας με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρακούτση.

Η αντίδραση των “πρασίνων” ήρθε ένα τέταρτο περίπου αργότερα και συγκεκριμένα στο 34′ όταν ο Αβραμόπουλος “έσκαψε” τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας του Αλμωπού, ο Σκοπελίτης που έγινε κάτοχος της μπάλας πάσαρε με τη μία στον Σκλιοπίδη και ο έμπειρος αμυντικός από κοντά έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” είχαν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα όμως δεν είχαν τις απαραίτητες επιθετικές λύσεις για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Οι καλές στιγμές των Καρατζάογλου και Μπενίσκου σημειώθηκαν στο μπλοκάκι των φάσεων της αναμέτρησης, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

 

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Κόλα (78΄ Μυλωνάς), Αργυρίου, Κωτσόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Σκοπελίτης, Σκλιοπίδης, Μπενίσκος, Αβραμόπουλος (80′ Ραχήμ), Κούμπουλα (56΄ Καρατζάογλου).

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Θόρια, Παπαγεωργίου, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., (60′ Πολύζος), Πετρίδης, Χαρίσης (73′ Αναστασιάδης), Μεντής (89′ Γκάζι), Ελευθεριάδης Λ. (74′ Ιορδανίδης), Μεντί

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected