Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Διγενής Νεοχωρίου – Οπούντιος Μαρτίνου 2-0 (photos)

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βαγγέλη Μπρισίμη με δύο τέρματα από τα πόδια του Νίκου Σκόνδρα (37’, 88’)  επικράτησαν με 2-0 του Οπούντιου Μαρτίνου σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Μόλις στο 1′ ο Διγενής απείλησε το Μαρτίνο με τον Κολοβό μέσα από την περιοχή να πλασάρει αλλά η μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 28′  το στρωτό σουτ Αμπαδιωτάκη πέρασε άουτ με τον Σκόνδρα να δοκιμάζει το πόδι του στο 29’ με την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ο μεσοεπιθετικός του Διγενή οτι δεν κατάφερε στο 29’ το έκανε πράξη στο 37’  όταν έξω από την περιοχή κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα Μήτσιο γράφοντας το 1-0.

Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά ο Ζαφείρης με μεγάλη επέμβαση με τα πόδια έβγαλε σε κόρνερ το πλασέ του Τσιόφλιου για να φτάσουμε στο 88’ όταν σε γρήγορη αντεπίθεση του Διγενή ο Σκόνδρας όπλισε και εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον Μήτσιο γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

δείτε φωτογραφίες στο trikalascore

Συνθέσεις

Διγενής (Μπρισίμης): Ζαφείρης, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Κολοβός (59΄Τσικρικάς), Σκόνδρας, Μεζίνι (89΄Τασούλας), Αμπαδιωτάκης (72΄Αετόπουλος), Κατσαμάγκας (79΄Νικόλαρος).

Οπούντιος: Μήτσιος, Χρυσαφόπουλος, Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Ξενοφώτος, Παπανικολάου (59΄Μπάρχο), Τομόρι (66΄Ντούνης), Νούλας, Κόλλας, Τσιόφλιος (89΄Ευθυμίου), Πρεντί (75΄Αγγελόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected