Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το ρόστερ του Ηρακλή της Γ Εθνικής

Με την τελευταία μεταγραφική προσθήκη του Μηνά Πτηνόπουλου, ο Ηρακλής ολοκλήρωσε μέσα σε ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο το ρόστερ του.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, από τις αρχές Οκτώβρη και την πρεμιέρα με την ΑΕ Καριτσας στην Κατερίνη, όπου έπαιξε τρεις μέρες μετά την οριστική απόφαση συμμετοχής με 12 δελτία, σήμερα, στα τέλη του μήνα, ο Ημίθεος απαριθμεί 32 ποδοσφαιριστές, προσθέτοντας 20 νέα πρόσωπα.

Πρόκειται ξεκάθαρα για μια νέα ομάδα, η οποία εκ προοιμίου θα βρει συνοχή και ρυθμό μέσω προπονήσεων και επίσημων αγώνων. Πέραν της δεδομένης δυναμικής του Ηρακλή, του επίσης σπουδαίου ατού, της στήριξης του κόσμου του σ’ όλα τα γήπεδα, των ανθρώπων της «οικογένειας» που βγήκαν μπροστά για να διοικήσουν, οι «κυανόλευκοι» έχουν πλέον και ένα αξιόμαχο έμψυχο δυναμικό που βάζει πλώρη για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου.

Ο Σάκης Αναστασιάδης έχει να διαχειριστεί ένα «γεμάτο» ρόστερ, με πολλές καλές επιλογές, το οποίο προσωρινά μπορεί να είναι «χτυπημένο» από την κακοδαιμονία των τραυματισμών, αλλά στη διάρκεια του «μαραθωνίου» δύναται να καλύψει εκ των έσω τις όποιες απώλειες του. Στη σύνοψη της σημερινής εικόνας του Ηρακλή, ο Ημίθεος παρουσιάζει πληρότητα σ’ όλες τις γραμμές.

Στην υπεράσπιση της εστίας μετρά πέντε γκολκίπερ (συμπεριλαμβανομένου του Αμπάρη που αποκτά δικαίωμα συμμετοχής από 1/1/2018), τους Γιούδα, Αμπάρη, Βοσνιάδη, Γόμο και Καρακώστα.

Στην αμυντική γραμμή διαθέτει τρεις επιλογές σε κάθε θέση: Κυριακίδης, Κριτσιάνης, Αβραμίδης στο αριστερό άκρο, Καλλιβωκάς, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ιωαννίδης στο κέντρο, Ρεβυθόπουλος, Στεφανής, Μυλωνάς στα δεξιά

. Αντίστοιχα στο κέντρο (με τις όποιες εσωτερικές διαφοροποιήσεις όπως σ’ όλες τις γραμμές), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης, Ανδρεάκος, Κουκορδίνος μπορούν να καλύψουν την αριστερή πτέρυγα, Σαβελίδης, Γκουτσίδης, Δραγάνης και Κατσούλης τη δεξιά, Παναγιωτούδης, Α. Αθανασίου, Π. Αθανασίου, Μούδιος και Ευσταθιάδης τον άξονα και οι Ρόβας, Κρυστάλλης, Παπαδόπουλος και Αποστόλου να αγωνιστούν επιθετικά είτε σε θέση «καθαρού» φορ, είτε περιφερειακού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected