Γ Εθνική / Τοπικά

Αγωνιστική δράση στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, τα βλέμματα στη Νάουσα!

Με την αναμέτρηση του ΦΑΣ Νάουσα με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου να δεσπόζει στο αυριανό πρόγραμμα της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, που πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου (φωτ), θα αγωνιστεί αύριο χωρίς τον τιμωρημένο Αργύρη Μουρατίδη (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) ενώ το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη (που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας) θα μεταβεί στην Ημαθία με όλα τα διαθέσιμα “όπλα”.

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που θα μεταβεί στον Εύοσμο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο “Δημήτρης Κοντικάκης”, για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Γιώργος Ντάμτσιος θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιώργου Κίτσα και Χρήστου Ταταρίδη, που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ για τους «σταχυοφόρους» τιμωρημένος είναι ο Γεωργιάδης και επιστρέφουν οι Μερτζάνης και Ζαχαράκης.

Στα άλλα ματς, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕ Καρίτσας με τον αήττητο μέχρι στιγμής Αλμωπό Αριδαίας, ενώ Εδεσσαϊκός και Πιερικός φέρνουν στο μυαλό μνήμες από παλαιότερες αναμετρήσεις

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 8/11 (15.00) :

ΦΑΣ Νάουσα -Άρης Παλαιοχωρίου
Αγροτικός Αστέρας -Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Μακεδονικός -Καμπανιακός
ΑΕ Καρίτσας -Αλμωπός Αριδαίας
ΑΟ Καρδίας -Ηρακλής
Εδεσσαϊκός -Πιερικός
Κιλκισιακός -ΑΠΕ Λαγκαδά
Ρεπό : Φίλιππος Αλεξάνδρειας

οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected