Κατηγορίες
Αθλήματα

Εντυπωσιακή η παρουσία της ομάδας ακροβατικής γυμναστικής του Φιλίππου στους διασυλλογικούς αγώνες Βορείου Ελλάδος 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 οι διασυλλογικοί αγώνες ακροβατικής γυμναστικής Βορείου Ελλάδος, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε. Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά η ομάδα της Βέροιας επέστρεψε με δώδεκα μετάλλια προσφέροντας πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα, συγκεντρώνοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες παρά τον έντονο ανταγωνισμό και κερδίζοντας επάξια το θερμό χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό των θεατών.

Αν και η μικρότερη ηλικιακά ομάδα και παρά τις δυσκολίες στην προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών λόγω έλλειψης ειδικά εξοπλισμένου προπονητικού χώρου οι μικροί ακροβάτες επιβεβαίωσαν και εφέτος την παράδοση των υψηλών επιδόσεων στον αθλητισμό της πόλης, παρουσιάζοντας με επιτυχία προγράμματα απαιτητικά και φιλόδοξα υπό το βλέμμα της προπονήτριας τους Έλσας Παπαδοπούλου.

Οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες  Καμπουρίδου Ευγενία και Παπαχαραλάμπους Ορέ Αντωνία μαζί με την Βοργιατζίδου Ελένη – Στυλιανή κατέκτησαν την 2η θέση στις τριάδες γυναικών Ε´ κατηγορίας ενώ την πρώτη θέση – στις δικές τους κατηγορίες αντίστοιχα – κατέλαβαν όλοι οι υπόλοιποι ακροβάτες μας, σε μία διοργάνωση με έντονο ανταγωνισμό ανάμεσα σε εννέα σωματεία τής Β΄ περιφέρειας με 84 αθλητές και αθλήτριες, συμμετοχή σημαντικά αυξημένη σε σχέση με αυτή της προηγούμενης χρονιάς.

Μετά από ένα πολύ μικρό διάλειμμα ξεκούρασης η ομάδα της Βέροιας ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου Αττικής, στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017 ενώ για πρώτη φορά εφέτος θα εκπροσωπήσει τον ΑΠΣ Φίλιππο και την πόλη στο International Festival of Acrobatic Gymnastics – Danube Pearl στο Ruse της Βουλγαρίας στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2017 με τους χρυσούς μας ακροβάτες Κολέτσα Σοφία και Ντέλλα Γεώργιο στα Μεικτά ζευγάρια Δ’ κατηγορίας.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών :

2η θέση:

• Τριάδα γυναικών Ε’ κατηγορίας: Βοργιατζίδου Ελένη – Στυλιανή, Καμπουρίδου Ευγενία και Παπαχαραλάμπους Ορέ Αντωνία

1η θέση:

• Μεικτό ζευγάρι Δ´ κατηγορίας: Κολέτσα Σοφία και Ντέλλας Γιώργος
• Μεικτό ζευγάρι Ε ´κατηγορίας: Ντάγια Μιχαέλα και Σαλασίδης Χάρης
• Τριάδες γυναικών Δ´ κατηγορίας: Κεφάλα Νεφέλη, Ναβροζίδου Ραφαηλία και Σαατίδου Αγγελική
• Δυάδες γυναικών Δ´ κατηγορίας: Καλαϊτζή Σταυρούλα – Παρασκευή και Παλάσκα Μαρία

δείτε φωτογραφίες :

error: Protected