Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Αγροτικός Αστέρας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-0

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας “σκαρφάλωσε” ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε σήμερα στην εμβόλιμη 8η αγωνιστική του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού, με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, υποχρέωσε τους Ημαθιώτες στην τρίτη φετινή τους ήττα, οι οποίοι και υποχώρησαν στην 6η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμοι με τον Μακεδονικό.

Οι γηπεδούχοι δεν έθελξαν με την απόδοση τους, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν αλλά και τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων τους.

Από την άλλη πλευρά οι Ημαθιώτες, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους (εκτός 11άδες οι Ρίζος, Πετκάκης, Ζωγράφος, Κιρκιλιανίδης και Ποτουρίδης, με τους δύο τελευταίους να περνούν ως αλλαγή), είχαν καλή εικόνα σε γενικές γραμμές και παρά το γεγονός πως δέχτηκαν σχετικά γρήγορα το γκολ, πάλεψαν για το αποτέλεσμα και θα μπορούσαν να φύγουν με τον βαθμό από τον “Δημήτρης Κοντικάκης”.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο σημερινό παιχνίδι και πίεσαν από την αρχή, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ και συγκεκριμένα στο 19′ όταν ο Προβατίδης κινήθηκε από τα αριστερά, σούταρε δυνατά, ο Αργυρόπουλος απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Μερτζάνης έκανε το πλασέ και “έγραψε” το 1-0.

Το τέρμα αυτό “αφύπνισε” τους φιλοξενούμενους, που ισορρόπησαν στη συνέχεια και βγήκαν με αρκετές αξιώσεις στα καρέ του Κάμπα. Ωστόσο ο Αστέρας είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 27′, το δοκάρι όμως σταμάτησε την προσπάθεια του Ματζίρη.

Μπορεί να μη σημειώθηκε η μεγάλη φάση μπροστά στα καρέ του Αστέρα, ωστόσο στο 40′ ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στην ισοφάριση με τον Κουκουράκη, τέρμα που ακυρώθηκε όμως ως off-side και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Με την ίδια ορμή μπήκαν οι “πράσινοι” της Ημαθίας και στο δεύτερο μέρος, προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας τρεις καλές στιγμές με τους Παρσόπουλο, Κουκουράκη και Γιώργο Κίτσα, ενώ ο Αστέρας ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις θέλοντας να εκμεταλλευτεί το ρίσκο των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση.

Κάπως έτσι ήρθε το γκολ που ουσιαστικά έριξε τίτλους τέλους στον αγώνα και συγκεκριμένα στο 64′ όταν ο Προβατίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αργυρόπουλος απέκρουσε αλλά ο Χατζόγλου στην επαναφορά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στα 25 περίπου λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα, οι Ημαθιώτες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ στο 87′ ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ματζίρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Κάμπας, Ζώτος, Αγτζίδης, Χατζόγλου, Ντούνιας, Κεχαγιάς, Μερτζάνης (69′ Ζαχαράκης), Προβατίδης (88′ Μήτογλου), Ματζίρης, Πιαστόπουλος (85′ Χειρίτραντας), Παπουτσής (79′ Ιωαννίδης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (71′ Κιρκιλιανίδης), Κίτσας Λ., Τερζής, Τσουλχάη, Ταταρίδης (74′ Ποτουρίδης), Ζαχαριουδάκης, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ., Καπετάνος (60′ Περπερίδης), Κουκουράκης (79′ Βαφειάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected