Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Κιλκισιακός – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2

Μια μέρα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάκη Κατσαβάκη, ο Κιλκισιακός ριχνόταν στην μάχη του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής και ήθελε πάση θυσία την νίκη η ο οποία δεν ήρθε καθώς η ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0.

Όπως αναφέρει το kilkissport, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά από την αρχή καθώς στο ζέσταμα ο Καρασίμος ένιωσε ενοχλήσεις ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας ο κόουτς του ΑΟΚ είδε και τον Δρόσο να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες με σημαντικότερη την κεφαλιά του Παπαδημητρίου στο 15΄που πέρασε άουτ, για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Αγριμάκης (24΄) και να γράψει το 0-1 παγώνοντας προσωρινά το γήπεδο. Στην συνέχεια ο Κιλκισιακός ανέβασε και άλλο τις γραμμές και έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να τελειώνει με επιτυχία τις ευκαιρίες που του δινόταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 67΄ύστερα από ωραία συνεργασία του Μπελίτσα και του Παπουρτσή με τον δεύτερο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΑΟΚ έχασε ο Πολύζος ο οποίος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ΑΠΕ Λαγκαδά να κλειδώσει την νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αθανασιάδη.

Συνθέσεις

Κιλκισιακός.: Κολιοφούκας, Νικολαΐδης (75′ Ρετσινάς), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης (61′ Παρπουτσής), Μπελίτσας, Πολύζος, Παπαδημητρίου, Λογγινίδη, Δρόσος (30′ Πιπερτζής).

ΑΠΕ Λαγκαδά: Ράτζα, Μουχάλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Στεφανίδης (80′ Παπαδόπουλος), Ταχματζίδης (90′ Σταμπουλής), Ζανάκης (66′ Αθανασιάδης), Αγγελούδης (84′ Ζλατίντσης), Εππας, Αγριμάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected