Γ Εθνική / Τοπικά

ΣΟΚ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στην εντατική ποδοσφαιριστής στην Πάτρα

Η είδηση πως ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πάτραι και της Νάπολη Πατρών, Σπύρος Αβράμης, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πόλη της Πάτρας και συγκλονίζει για ακόμα μια φορά τον κόσμου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει το patragoal, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανέβασε πυρετό την Πέμπτη και το Σάββατο πήγε στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διαγνωστεί κάτι σοβαρό. Ο πυρετός επέμενε και την επόμενη ημέρα ο Σπύρος επέστρεψε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να του συνιστούν ξεκούραση και να επιστρέψει σπίτι. Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας, η υγεία του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση.

Συγκλονιστικό, ήταν το μήνυμα του αδερφού, Γιώργου στο διαδίκτυο, ο οποίος με ανάρτησή του ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά έγραψε:

“Παιχταρά μου όμορφε ,πάντα σε θαύμαζα γιατί έχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγώνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου .Μόνος σου. Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγωνα ,εδώ στο Ριο ,στην ΜΕΘ, και είμαστε ολοι απέξω και σε χειροκροτάμε γιάτι κάνεις καλο παιχνιδι .Οι γιατροί μας λένε πως εισαι Τεράστιος Παίχτης!Δωστα ολα παιχταρα μου ,ειναι δικό σου ο αγωνας! και φέρε ακομα ένα μετάλλιο σπίτι ,που μας εχεις φέρει τόσα.Γ ιατι εισαι γεννημένος Νικητής. Πρωταθλητής! Ολες οι προσευχές μας μαζι σου Αδερφε μου. Παρε αυτόν τον αγωνα και γέμισε μας χαρά! Σ’αγαπαω Αδερφέ μου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected