Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Άρης Παλαιοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 5-1

Παραμένει ακλόνητος στην 1η θέση της βαθμολογίας ο Άρης Παλαιοχωρίου, που σήμερα σημείωσε την 6η φετινή του νίκη.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη έφτασε στο ευρύ 5-1 επί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ο οποίος γνώρισε την 4η ήττα του στον 2ο όμιλο (δεύτερη συνεχόμενη) ενώ με τα πέντε τέρματα που δέχτηκε, έχει πλέον τη χειρότερη άμυνα του ομίλου έχοντας δεχτεί 16.

Οι γηπεδούχοι, μπροστά σε 300 περίπου θεατές, ξεκίνησαν δυνατά τη σημερινή αναμέτρηση και μόλις στο 11ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν o Τσιντογιάννης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Καρλόπουλος με τεχνικό πλασέ νίκησε τον Άκη Νικολαΐδη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους “πράσινους”.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Άρης είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο Καρλόπουλος από τον άξονα βρήκε αρχικά στο έδαφος και συνέχεια στο δεξί δοκάρι.

Στο 26′ και στο 33′ ο Μέγας Αλέξανδρος διαμαρτυρήθηκε για δύο υποδείξεις off side σε υποσχόμενες επιθέσεις, ενώ το ίδιο έπραξε και στη φάση του 42′ όταν ο Πετκάκης γύρισε τη μπάλα από τα πλάγια προς τον Λευτέρη Κίτσα, αυτός δεν πρόσεξε τον Σαμπιασβίλι που μπήκε στη φάση και σύμφωνα με τον ρέφερι τον ανέτρεψε.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καρλόπουλος, ο οποίος ξεγέλασε τον Νικολαΐδη και “έγραψε” το 2-0

Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή να μειώσουν το σκορ, το σουτ όμως του Παρσόπουλου πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλαβράκη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Ντάμτσιος προχώρησε σε αλλαγές ωστόσο ο Άρης ήταν αυτός που πέτυχε τέρμα και συγκεκριμένα στο 52′ όταν ο Καρλόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Νικολαΐδης δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας και ο Ταΐρης σε κενή εστία σημείωσε με κεφαλιά το 3-0

Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με τον Παρσόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζωγράφου, ενώ στα επόμενα 10 λεπτά η μπάλα πήγε πάνω κάτω στις δύο εστίες, με τις ευκαιρίες να σημειώνονται η μία μετά την άλλη.

Ωστόσο το γκολ που έψαχνε ο Μέγας Αλέξανδρος και που θα άλλαζε την εικόνα του ματς, σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με πλασέ του Προβατίδη στην αντεπίθεση, ενώ με τον ίδιο τρόπο σημειώθηκε και το 5-1, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Κουκουρώνας, Τσότρας (64’ Αποστόλου), Αποστολάς, Ταΐρης, Μανωλιάς (46’ Κωτάκης), Κουκουλέκης, Κωνσταντίνου (60’ Προβατίδης), Καρλόπουλος, Σαπιασβίλι (76’ Γκιάτας).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Νικολαΐδης, Συμπεθέρης (60’ Παπαδόπουλος), Κίτσας Λ., Πετκάκης, Τσουλχάη (36’ λ.τ. Τερζής), Ταταρίδης, Ζαχαριουδάκης, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ., Ποτουρίδης (65’ Βαφειάδης), Βλάχος (52’ Ζωγράφος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected