Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Κιλκισιακός 2-1 (photos)

Νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, που σταδιακά βρίσκει τον χαμένο του εαυτό και κερδίζει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και με τους 11 βαθμούς, αναρριχήθηκε στη 10η θέση, σε αντίθεση με τους “βυσσινί” που έχουν καθηλωθεί στην 14η και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι “πράσινοι”, μπροστά σε λίγους θεατές, είχαν το πάνω χέρι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και με την πίεση που άσκησαν ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να υποπέσουν σε αρκετά λάθη.

Ο τρόπος αυτός παιχνιδιού, επέφερε και το γρήγορο τέρμα για τον Φίλιππο και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό όταν ο Δημητρίου γέμισε από τον χώρο άμυνας, ο Σκοπελίτης επιχείρησε να κάνει το κοντρόλ, η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο αμυντικό και ο Μυλωνάς που έγινε αποδέκτης, είδε τον Κολιοφούκα εκτός εστίας και πλάσαρε σημαδεύοντας τη δεξιά γωνία.

Η κατοχή των γηπεδούχων διατηρήθηκε σε όλο το πρώτο μέρος, ενώ σημειώθηκαν δύο ακόμη καλές στιγμές, αρχικά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα σε εξ επαφής σουτ του Μπενίσκου (λίγα εκατοστά δίπλα από τη συμβολή των δοκών) και λίγο πριν την ανάπαυλα, σε εντυπωσιακό βολέ του Αργυρίου από τα 40 μέτρα που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Όμως, η ομάδα του Νίκου Κατσαβάκη ήταν αυτή που είπε την τελευταία της λέξη στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 45′ όταν ο Παλάσκας βρήκε στον κενό χώρο τον Παπαδημητρίου, αυτός πέρασε δύο αντιπάλους του και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καρακούτση για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κιλκισιακού πήρε αρκετά ρίσκα αγωνιζόμενη επιθετικά για να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να βρει αρκετά κενά στην άμυνα.

Στο 69′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Ραχήμ γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά, ο Μυλωνάς νίκησε στον αέρα τον προσωπικό του αντίπαλο και ο Πολύζος στην προσπάθεια του να διώξει, βρήκε τη μπάλα με το χέρι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ραχήμ ο οποίος σημάδεψε την αριστερή του γωνία του Κολιοφούκα.

Στο 76′ ήταν η σειρά του Κιλκισιακού να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Παπαδημητρίου έκανε τη σέντρα από δεξιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Δημητρουλόπουλου. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Καρακούτση.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τους παίκτες του Φιλίππου να πανηγυρίζουν στο τέλος μια πολύ σημαντική επιτυχία.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Κόλα, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Σκοπελίτης (56’ Καρατζάογλου), Σκλιοπίδης (63’ Ραχήμ), Αβραμόπουλος, Μυλωνάς (88’ Τάχος).

Κιλκισιακός : Κολιοφούκας, Ρετσινάς (58′ Παρπουτσής), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Πολύζος, Δοξάκης (34′ Νικολαΐδης), Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Πιπερτζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected