Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γκονσάλβες Ουέλινγκτον : “Μια εικόνα χιλιάδες λέξεις…”

Ένας ποδοσφαιριστής που κοσμεί τα γήπεδα της Ημαθίας αλλά και έχει παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο είναι ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έγινε μάρτυρας των θλιβερών γεγονότων που έλαβαν χώρα σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής και πήρε θέση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του SportsUp που απεικονίζει πλήρως τη στενάχωρη πραγματικότητα.

διαβάστε τι αναφέρει :

“Μια εικόνα χιλιάδες λέξεις! !! Μετά από 17 χρόνια στα Γήπεδα!!! Είδα σήμερα Από τις Χειρότερες Εικόνες Μέσα Σε ένα αγωνιστικό χώρο…Που δεν έχω ξαναδεί ποτέ!!!Ποιος φταίει και ποιος δε φταίει…Δεν με αφορά εμένα προσωπικά.. Απλά όλοι μας να καταλάβουμε.Ότι το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή..Είναι χαρά..Είναι η καψούρα μας.Κι όχι ρινγκ απ’ το μποξ…!!! Ιδανική φωτό για το συναίσθημα μου που Είχα. Εκείνη την ώρα.. Με όλα αυτά που είδαν τα μάτια μου.Α σχολούμαι πλέον με τα παιδάκια… Και δεν εύχομαι σε κανένας να τύχει αυτό που έτυχε σήμερα….Απλά νομίζω ότι είναι πολύ κρίμα…. Και εύχομαι να μην ξαναγίνει ποτέ Στο γήπεδο της Ημαθίας όχι μόνο Ημαθίας αλλά και σε όλο τον κόσμο !!! Καλό ξημέρωμα σε όλους αύριο μια άλλη μέρα και προχωράμε…..”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected