Κατηγορίες
Football League

Σαρωτικός ΟΦΗ, 6-0 τον Αιγινιακό

Ξέσπασαν οι παίκτες του ΟΦΗ και με εντυπωσιακή εμφάνιση συνέτριψαν τον Αιγινιακό με 6-0 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Μάνο που ήταν μέσα στα πέντε γκολ ενώ ο ίδιος πέτυχε ακόμα ένα.

Μετά την γκέλα της Καρδίτσας, ο Αιγινιακός ήταν ο κατάλληλος αντίπαλος για τον ΟΦΗ με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου να κάνουν μια εξαιρετική εμφάνιση και να πηγαίνουν με φόρα στα Τρίκαλα. Ουσιαστικά, το παιχνίδι δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική αφού από το 20ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 με τα γκολ των Παπαστεριανού, Χαντί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ ήταν ο Δημήτρης Μάνος που δημιούργησε τα τέσσερα πρώτα γκολ του ΟΦΗ σερβίροντας έτοιμα γκολ στους Παπαστεριανό, Χαντί και στα δύο που πέτυχε ο Αρμίτσε Ορτέγκα. Το 4-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα γκολ.

Όπως ήταν φυσιολογικό, στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ κατέβασε στροφές ενώ και ο Παπαδόπουλος ξεκούρασε βασικούς παίκτες όπως οι Ζιαμπάρης, Οικονόμου δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον Μπολάκη. Παρότι ο ΟΦΗ κατέβασε στροφές, ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα δύο γκολ μέσω… πέναλτι. Το 5-0 έγινε από τον Άγγελο Χαντί που το κέρδισε ο Όγκμποε και στο 82′ ο τελευταίος πήρε ακόμα ένα. Το εκτέλεσε ο Πουρτουλίδης που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπολάκης έδωσε την ασίστ για τον Μάνο που με τρομερό σουτ έκανε το 6-0 σκοράροντας ένα γκολ που το άξιζε με βάση την απόδοση του.

η ανάλυση του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Παπατόλιος, Ζιαμπάρης (46′ Μπολάκης), Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου (52′ λ. τρ. Πουρτουλίδης), Χαντί, Μάνος, Ορτέγκα (68′ Όγκμποε), Κουτσιανικούλης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (9′ λ. τρ. Καραγκιόζης), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Πολύζος (60′ Προσκυνητόπουλος), Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος (75′ Μενικάλι), Ντόγος, Δωματάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected