Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια

Μετά τα έκτροπα που συνέβησαν στην αναμέτρηση του Κεραυνού Επισκοπής με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, η ΕΠΣ Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναλύει τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα αλλά και τις ποινές που προβλέπονται για επεισόδια.

Αναλυτικά :

“Η επιτροπή Κυπέλλου και Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας επισύει την προσοχή των σωματείων, των εκπροσώπων τους και κυρίως των φιλάθλων τους για τις παραβατικές συμπεριφορές που πρέπει να περιορισθούν και να αποφεύγονται και οι οποίες είναι δυνατόν να επιφέρουν βάση του νέου Πειθαρχικού Κώδικα αρχικά: α)χρηματικά πρόστιμα, β)στις περιπτώσεις υποτροπών βαρύτατα πρόστιμα & εν συνέχεια τιμωρία της έδρας γ)και ακολούθως μηδενισμό της υπαίτιας ομάδας.

Έτσι λοιπόν γίνεται γνωστό ότι απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη κάθε αντικειμένου, η ρίψη κροτίδων, καπνογόνων, ακόμη και το άναμμα τους στις εξέδρες.

Γίνεται γνωστό επίσης ότι η εκφώνηση συνθημάτων και φράσεις που προσβάλλουν αξιωματούχους ομάδας ή αγώνα ή φιλάθλους, τη μνήμη τεθνεώτων ή έχουν απρεπή και υβριστικό περιεχόμενο για οποιοδήποτε πρόσωπο, είναι λόγος που επίσης μπορούν να επιβληθούν σοβαρές ποινές.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected