Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Μέγας στο Φίλιππος Αλεξάνδρειας-Μακεδονικός, Τεβεκέλης στο Πιερικός – Τρίκαλα. Όλοι οι ορισμοί της 10ης και 11ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν σήμερα (22/11) οι διαιτητές και βοηθοί της 10ης και 11ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής αντίστοιχα, που διεξάγεται την Κυριακή 26/11.

Όσον αφορά τον 2ο όμιλο και τις ομάδες της Ημαθίας, στο εντός έδρας παιχνίδι του Φίλιππου Αλεξάνδρειας με τον Μακεδονικό, η ΚΕΔ επέλεξε τον Αλέξανδρο Μέγα από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Κώστα Βρούζο και Γιώργο Σαλτσίδη από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πέτρος Τσακνάκης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Στο ματς του Πιερικού με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, η Επιτροπή όρισε τον Νίκο Τεβεκέλη (φωτ) από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αναστάσιο Φράγιο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Ευάγγελος Σηπάκης από την Πέλλα.

Την ίδια ώρα στον Λαγκαδά και την αναμέτρηση της ΑΠΕΛ με τον ΦΑΣ Νάουσα, θα διευθύνει ο Ηλίας Χάψας από την ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους Βασίλη Καμπούρη και Αχιλλέα Αναστασιάδη από την ίδια Ένωση, με παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Καράμπουλα από την ΕΠΣ Πιερίας.

δείτε τους ορισμούς της Κυριακής 26/11 στη Γ Εθνική ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected