Διάφορα - Οικονομία

Άνοιξε η αίτηση για το Κοινωνικό Μέρισμα!

Άνοιξέ σήμερα Κυριακή 26/11 η ειδική ιστοσελίδα Koinonikomerisma.gr για τις αιτήσεις στο νέο κοινωνικό μέρισμα. Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση με κωδικούς Taxisnet.

Koinonikomerisma.gr: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα (Οδηγίες για την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα)

Την έναρξη λειτουργίας του ιστότοπου www.koinonikomerisma.gr, όπου και θα υποβάλλονται αιτήσεις για ​την καταβολή μερίσματος, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Ο ιστότοπος θα βρίσκεται σε λειτουργία από σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, μέχρι ​τα μεσάνυχτα (00.00) της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου.

Εάν είστε άνω των 70 και λαμβάνετε σύνταξη ή το επίδομα των ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ, δεν είναι απαραίτητη η υποβολή αίτησης. Εφόσον πληροίτε τα κριτήρια για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, το κοινωνικό μέρισμα θα σας καταβληθεί αυτόματα στο λογαριασμό στον οποίο λαμβάνετε τη σύνταξη ή το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων.

Αυτό αφορά μόνο σε όσα νοικοκυριά αποτελούνται από ένα μόνο άτομο ή από ένα ζευγάρι και δεν ισχύει όταν υπάρχουν και άλλα μέλη στο νοικοκυριό.
Η διαδικασία σε 6 βήματα

δείτε τα βήματα συμπλήρωση στα dikaiologitika.gr