Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Είχε Μουρατίδου ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και 2×2! (photos)

Με την Έλλη Μουρατίδου να σημειώνει τα δύο από τα τρία γκολ, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 3-0 του Μαγνησιακού και σημείωσε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννου Γιάννου είχε πολύ καλή λειτουργία, έπαιξε με τη μπάλα κάτω και απείλησε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των φιλοξενούμενων, που μετέβησαν στην Ημαθία και αρκετές και σημαντικές ελλείψεις.

Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους, που τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των κοριτσιών, οι παίκτριες του Αστέρα ξεκίνησαν δυνατά και πίεσαν ψηλά ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ.

Παρά την πίεση όμως, οι “πράσινες” δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο τέρμα που θα “ξεκλείδωνε” νωρίς την αντίπαλη άμυνα παρά μόνο με τη λήξη του πρώτου μέρους, με σκόρερ την Έλλη Μουρατίδου.

Η έμπειρη μέσος ήταν αυτή που επέφερε την…ανακούφιση στο στρατόπεδο του Αγροτικού Αστέρα με το τέρμα που σημείωσε στο 90′ ενώ το γκολ της ημέρας πέτυχε η Χαρά Παπαδοπούλου στις καθυστερήσεις, με σουτ από πλάγια θέση.

Το φιλμ του αγώνα :

20′ Σουτ της Παπαδοπούλου από πλάγια θέση, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

32′ Λόμπα της Μουρατίδου σε κενή εστία, η μπάλα πέρασε όμως δίπλα από το δεξί δοκάρι της Ξάνθη, η οποία εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα στο σημερινό παιχνίδι.

45+ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ της Παπαδοπούλου στο πρώτο δοκάρι, η Μουρατίδου έκανε το κοντρόλ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της (1-0)

60′ Σουτ της Πέτση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ.

70′ Σουτ της Γεωργίας Τσούκα από πλάγια θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

84′ Δυνατό σουτ της Παπαδοπούλου εκτός περιοχής, εκτός εστίας.

85′ Ατομική προσπάθεια της Κιουτάχιαλη από τα δεξιά, το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

90′ ΓΚΟΛ! Πάσα της Καλαϊτζόγλου μέσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής για την Μουρατίδου, η οποία με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ξάνθη (2-0)

90+ ΓΚΟΛ! Πάσα και πάλι της Καλαϊτζόγλου στα πλάγια με προορισμό την Παπαδοπούλου, η οποία εξαπέλυσε το σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0

Επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια του Αστέρα της Κυριακή 3/12 στην Πιερία με αντιπάλους τις Νεφέλες

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη, Τσεχελίδου (82′ Δεληγιαννίδου), Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Τσούκα Θ. (64′ Καλαϊτζογλου), Τσούκα Γ. (90′ Τσιόχαρη), Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου.

Μαγνησιακός : Ξάνθη, Μπασδέκη, Χατζηκυριάκου, Ζαμπάκα, Πέτση, Κουσκούνη, Κανάκη, Παπασακελλαρίου, Γκέκα, Χρυσικοπούλου, Αδαμάκη

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected