Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Μελτζανίδης και Κελεσίδης στο Παλαιοχώρι. Δείτε τους ορισμούς των αγώνων της Κυριακής (3/12) στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν σήμερα (29/11) οι διαιτητές και βοηθοί της Γ Εθνικής, που διεξάγεται την Κυριακή 3/12.

Στην αναμέτρηση του πρωτοπόρου του δευτέρου ομίλου Άρη Παλαιοχωρίου με τον Πιερικό, η ΚΕΔ επέλεξε διαιτητή τον Γιώργο Μελτζανίδη από την Ημαθία, με βοηθούς τους Μιχάλη Κελεσίδη επίσης από την Ημαθία και Γιώργο Κεσίσογλου από την Πιερία. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιλτιάδης Βλάχος από την ΕΠΣ Μακεδονίας

Όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας, στο εντός έδρας παιχνίδι του Φίλιππου Αλεξάνδρειας με τον Καμπανιακό, η Επιτροπή όρισε τον Νίκο Θεοδωρόπουλο από την ΕΠΣ Φλώρινας, με βοηθούς τους Σωτήρη Δράγο και Παύλο Δούμτση από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Χαρίσης από την Πέλλα.

Στο ματς του Κιλκισιακού με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, με βοηθούς τους Σταύρο Χρυσαΐδη και Χαράλαμπο Πασσαλή από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα στην Έδεσσα και την αναμέτρηση του τοπικού Εδεσσαϊκού με τον ΦΑΣ Νάουσα, θα διευθύνει ο Βασίλης Σιδερίδης από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Θεοδόση Φάλτακα και Στέφανο Τέγο από τα Γρεβενά, με παρατηρητή διαιτησίας τον Γιώργο Μπάρα από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

δείτε τους ορισμούς της Κυριακής 3/12 στη Γ Εθνική ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected