Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Αγροτικός Αστέρας – Κιλκισιακός 2-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Αγροτικό Αστέρα καθώς επικράτησε του Κιλκισιακού με 2-1 στην έδρα του για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής βάζοντας τέλος σε ένα μίνι αρνητικό σερί που είχε.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του παιχνιδιού την υπεροχή και άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Μαντζίρη από πλάγια θέση. Μάλιστα, αν ο Αγροτικός Αστέρας ήταν και λίγο πιο προσεκτικός στο τελείωμα των φάσεων ίσως και να είχε αυξήσει τα τέρματα του.

Στην επανάληψη, ο Κιλκισιακός έφερε στα ίσια το παιχνίδι με σκόρερ τον Παλάσκα μετά από ένα λάθος διώξιμο της άμυνας.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αστέρας πάλεψε για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Φοιρός με τις αλλαγές τους τόνωσε την επιθετική γραμμή της ομάδας που έχασε ευκαιρίες.

Η λύτρωση ήρθε στο τέλος και συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Προβατίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και πέτυχε το νικητήριο τέρμα χαρίζοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Κάμπας, Ζώτος, Ιωαννίδης, Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Χρήστου (72′ Ντουνιάς), Μερτζάνης (89′ Κουτούσης), Προβατίδης, Μαντζίρης, Ατζαμιδάκης (90+ Γεωργιάδης), Χειρίτραντας (64′ Πιστόπουλος)

Κιλκισιακός : ενημερώνεται…

*με στοιχεία από το pmasagrotikosasteras.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected