Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ισοπαλία του ΑΟΧ Κισσαμικός κόντρα στον Ολυμπιακό! (photos)

Ακόμα και απέναντι στον Ολυμπιακό, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επιβεβαίωσε τις μεγάλες φετινές του δυνατότητες, φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 1-1!

Η χανιώτικη ομάδα κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των 1.500 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στα Περβόλια παρακολουθώντας ένα πολύ ωραίο θέαμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν φοβήθηκαν, αντίθετα έπαιξαν πολύ δυνατά απέναντι στον πολύ ισχυρό τους αντίπαλο, αντιμετωπίζοντάς τον στα ίσια. Το γκολ που χάρισε την ισοπαλία στον ΑΟΧ/Κισσαμικό σημείωσε ο Αποστολίδης μετά από εξαιρετική μπαλιά του Βρεττού στο 68’, όμως και πριν από αυτό το γκολ, υπήρξαν κι άλλες φάσεις για να σκοράρει.

Οι πιο μεγάλες ήταν στο ξεκίνημα του ματς με το σουτ του Βρεττού να καταλήγει άουτ στο 3ο λεπτό, ενώ στο 54′ ακολούθησε η εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη, με την κεφαλιά του Παντελάκη να καταλήγει λίγο πάνω από το δοκάρι του Καπίνο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 29’ με το πλασέ του Τζούρτζεβιτς κι αφού προηγήθηκε η σέντρα του Μπεν και η κεφαλιά του Καρσελά. Ακολούθησε στο 34’ η κεφαλιά από τον Τζούρτζεβιτς που σταμάτησε στο δοκάρι ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90’ πια είχε επίσης σουτ που χτύπησε εκ νέου στο δοκάρι.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ολοκληρώνει έτσι τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο με 4 βαθμούς, τη νίκη επί του Αχαρναϊκού και την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο δε Ολυμπιακός συνεχίζει στο θεσμό, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στον όμιλο με 7 βαθμούς.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Γκίνη, Μεγαρίτης, Αποστολίδης, Βρεττός (84′ Μπατσάνιν), Χαλκιαδάκης (73′ Ντάγκρας), Νικόλτσης (61′ Τασιούλης).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ένγκελς, Νικολάου, Λάμπρου (75′ Σισέ), Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος (79′ Μάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected