Super League 1

Ντιόγκο τέλος! Το ποστάρισε ο ίδιος στο facebook

Μετά το Ντουαλά, παρελθόν από τους Φαίακες και ο αριστερός μπακ, που είπε το δικό του αντίο στην πρώην ομάδα του.

Παρελθόν από την Κέρκυρα, μετά τον Ντουαλά, αποτελεί, πλέον κι ο Ζορντάο Ντιόγκο. Όπως αναφέρει το corfusports, ο έμπειρος αριστερός μπακ, μετά από 3,5 χρόνια στους Φαίακες, το μεσημέρι της Πέμπτης έλυσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Με την επίσημη ανακοίνωση των Κερκυραίων να αναφέρει ότι «η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Jordao Diogo.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Με τον ποδοσφαιριστή, εν τω μεταξύ, να λέει το δικό του “αντίο” στην ομάδα, μέσα από ανάρτησή του στο facebook. Όπου σημείωσε τα εξής: «Ακόμα ένα κεφάλαιο της καριέρας μου έφτασε στο τέλος. Ήμουν στην Κέρκυρα εδώ και 3,5 χρόνια. Έζησα πολλές καλές στιγμές και κάποιες όχι τόσο καλές, αλλά θα τις πάρω όλες μαζί μου. Αυτές που θα θυμάμαι είναι σίγουρα οι καλές. Σε όλους στο κλαμπ που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν για να είναι όλα δυνατά, από την διοίκηση μέχρι και τους φροντιστές, θέλω να πω ένα ευχαριστώ. Ευχαριστώ και τον κόσμο της ομάδας για τον τρόπο που με αποδέχτηκε από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. Εύχομαι τα καλύτερα στην Κέρκυρα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected