Κατηγορίες
Super League 1

Τον βύθισε στη… μελαγχολία ο “Πάνθηρας”!

Ο γενναίος Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και επικράτησε δίκαια με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντουρμισάι στο 73ο λεπτό. Χωρίς αρχή και τέλος οι “πράσινοι”, έχασαν και το αήττητο στο κάστρο τους επί εποχής Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο τους και βυθίζονται βαθμολογικά!

Από το κακό στο… χειρότερο! Η εβδομάδα αυτή ήταν αρκετά επώδυνη για τον Παναθηναϊκό αφού είχε να αντιμετωπίσει “κοπάνες” παικτών (Τσάβες) και απειλή προσφυγών (Χουλτ) και ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού μετά από 14 ολόκληρους μήνες οι “πράσινοι” γνώρισαν ήττα μέσα στο σπίτι τους για το πρωτάθλημα!

“Δράστης” ο Πανιώνιος ο οποίος πήρε μία πεντακάθαρη νίκη με χρυσό σκόρερ τον Ντουρμισάι στο 73ο λεπτό, επιτυχία που ήταν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης η πρώτη στην Λεωφόρο μετά από 16 χρόνια (και το ιστορικό γκολ του Ζίζι Ρόμπερτς τη σεζόν 2000-01) και που σήμανε ταυτόχρονα την πρώτη εντός έδρας ήττα πρωταθλήματος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πράσινο πάγκο.

το φιλμ του αγώνα στο contra.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λουντ, Σιλά (46′ Ρέις), Καμπέσας (69′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46′ Χίλιεμαρκ), Άλτμαν, Μολίνς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (84′ Παπαγεωργίου), Σιώπης, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς (70′ Μασούρας), Γεσίλ (61′ Ντουρμισάι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected