Football League

Με ζόρια αλλά το 6×6 είναι γεγονός για τον Άρη!

Μπορεί να μην έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό αλλά ο στόχος επετεύχθη. Νίκησε με 1-0 και συνεχίζει την κούρσα του προς την άνοδο.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο Άρης έκανε μετριότατη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο επιτρέποντας στον Κισσαμικό να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στην άμυνα και να ψάξει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις αντεπιθέσεις το γκολ.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Άρης μέχρι το 45’ δεν είχε πραγματικά μεγάλη ευκαιρία παρά μόνο κάποια σουτ από Μπούρμπο και Ντούνη που δεν ανησύχησαν τον Λαζαρίδη.

Η ποιότητα των παικτών του Άρη και η δύναμη των κίτρινων στις στημένες φάσεις έκαναν, όμως και στο κακό πρώτο 45λεπτο τη διαφορά. Φάουλ έξω από την περιοχή στις καθυστερήσεις, άψογη εκτέλεση του Μπαργκάν και 1-0. Οι βάσεις για τη νίκη μπήκαν για τον Άρη…

Ο Άρης μπήκε δυνατά για… δέκα λεπτά και θα μπορούσε να φτάσει στο δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη του.

Τελείως λανθασμένα, όμως, τράβηξε το πόδι από το γκάζι και επέτρεψε στον Κισσαμικό να γίνει πολύ επικίνδυνος. Στο 67’ ο Ξυδάς άγγιξε το 1-1 αλλά το σουτ του Ξυδά σταμάτησε στο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ των φιλοξενούμενων προκαλώντας και τις μεγάλες διαμαρτυρίες τους.

Το ρευστό 1-0 διατήρησε στο… κόκκινο την αγωνία με τον Άρη να διατηρεί έστω και δύσκολα το μηδέν στην άμυνα και να κατακτά την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Άρης: Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς, Ντούνης (46′ Καπνίδης), Μπαργκάν (81′ Μαραγκός), Παυλίδης (68′ Κάσσος).

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Αρναούτογλου (88′ Νικόλτσης), Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σαλιάκας (78′ Αποστολίδης), Σελινιώτάκης (46′ Βρεττός), Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Λέο Ζεάν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected