Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αρχίζουμε και…λουζόμαστε την απώλεια βαθμών!

Η Ελβετία με την πρόκριση της Βασιλείας στους «16» εκτοξεύτηκε στη βαθμολογία της UEFA, η Ελλάδα έπεσε στην 15η θέση κάτι που σημαίνει πως ο πρωταθλητής θα ξεκινάει από τον 2ο προκριματικό του Champions League.

Δυσκολεύει για τα καλά η κατάσταση στην βαθμολογία της UEFA για την Ελλάδα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει βαθμούς κόντρα στη Γιουβέντους και παράλληλα ήρθε η νίκη της Βασιλείας επί της Μπενφίκα και η πρόκριση των Ελβετών στους «16» του Champions League.

Aυτό σημαίνει πως η Ελβετία προσπέρασε την Ελλάδα και η χώρα μας βρίσκεται πλέον στην 15η θέση! Αυτό σημαίνει πως ο πρωταθλητής θα ξεκινάει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως και ο δευτεραθλητής, ο κυπελλούχος στον 3ο προκριματικό του Europa League και τα άλλα δύο ευρωπαϊκά «εισιτήρια» οδηγούν στον 2ο προκριματικό του Europa League.

Όπως αναφέρει το SDNA, η Ελλάδα θα έχει ελπίδες για την 14η θέση, η οποία στέλνει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό, αν η ΑΕΚ συνεχίσει την πορεία της στην Ευρώπη, παίρνοντας βαθμούς και στη φάση των «32».

Ταυτόχρονα θα πρέπει οι Σλάβια, Πλζεν και Ζλιν να μην πάρουν άλλους βαθμούς, προκειμένου να προσπεράσουμε τους Τσέχους, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Δείτε πως έχει η βαθμολογία μετά τα ματς της Τρίτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected