Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Έφτασε η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς! (pregame Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, 8η αγωνιστική)

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας κι έφτασε η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν.

Στον 1ο όμιλο και συγκεκριμένα στη Μελίκη, ο πρωτοπόρος και αήττητος Φίλιππος αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που ακολουθεί στη βαθμολογία με δύο βαθμούς λιγότερους,  έχοντας επίσης σερί 7 αγωνιστικών χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα.

Η αναμέτρηση κεντρίζει το ενδιαφέρον των φίλων των δύο ομάδων, που αναμένεται να σπεύσουν στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης, για το ματς που θα κρίνει κατά πολύ τη συνέχεια αμφοτέρων στο φετινό πρωτάθλημα.

Από κοντά…καιροφυλαχτεί βεβαίως ο Εθνικός Κλειδιού, που θα έχει όμως δύσκολο έργο στα Παλατίτσια, εκεί όπου θα πρέπει να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση αν θέλει να προσπεράσει το εμπόδιο του ανεβασμένου στα τελευταία παιχνίδια ΠΑΟ.

Από τα άλλα ματς του ομίλου, ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στη Θύελλα Σταυρού και τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ενώ ο Αλιάκμων Νησελίου θέλει τη νίκη κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκάστρου για να εδραιωθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στον 2ο όμιλο, ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ελπίδα Μονοσπίτων και τον Αριστοτέλη Νάουσας ενώ ο ανεβασμένος αγωνιστικά ΑΟ Μαρίνας θα μεταβεί στη Ραχιά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, η ουραγός Δόξα Νάουσας υποδέχεται στην Παναγιωπούλα τον ΑΣ Πατρίδας ενώ Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και ΑΕΠ Βέροιας θα διασταυρώσουν τα…ξίφη τους με φόντο τον διψήφιο αριθμό βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (10/12 – 15.00) :

1ος όμιλος

Ολυμπιακός Λουτρού – ΑΕ Σχοινά

Αλιάκμων Νησελίου – Αχιλλέας Νεοκάστρου

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Εθνικός Κλειδίου

Φίλιππος Μελίκης – Αγρ.Αστ.Πλατέος

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Ελπίδα Μονοσπίτων – Αριστοτέλης Νάουσας

Δόξα Νάουσας – ΑΣ Πατρίδας

Εθνικός Ραχιάς – ΑΟ Μαρίνας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΕΠ Βέροιας

Ρεπό : Ολυμπιακός Νάουσας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected