Διάφορα - Συνεργάτες

Η δύσκολη έξοδος του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:30) και θέλει τους βαθμούς για να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή. Η σπουδαία αναμέτρηση της Super League, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί Βέροιας.

Την 5η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα αναζητά ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον αξιόμαχο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Οι Πειραιώτες προέρχονται από καλά αποτελέσματα και θέλουν να τα συνεχίσουν, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής, την ώρα που η ομάδα του Μάκη Χάβου θέλει να ξεφύγει από τα χαμηλά πατώματα του πίνακα.

Οι Αγρινιώτες είχαν νικήσει 2-0 στο γήπεδό τους τον Παναθηναϊκό και απέναντι στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, διότι δεν έχουν πολλά περιθώρια για νέα απώλεια. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Λιμάνι, γι’ αυτό και ετοιμάζονται για μια μάχη, απ’ αυτές που στέλνουν μήνυμα τίτλου. Είναι από τις δυσκολότερες επαρχιακές έδρες αυτή του Παναιτωλικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected