Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Συνεργάτες

Από σήμερα η εταιρία “ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ” υποστηρικτής του LIVE της Γ Εθνικής!

Η ζωντανή μετάδοση ΟΛΩΝ των αγώνων της Γ Εθνικής, μια διαδικασία που αφορά 95 ομάδες ανά την Ελλάδα και έχει βρει τεράστια ανταπόκριση, έχει από σήμερα έναν νέο υποστηρικτή!

Η εταιρία “ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ” με έδρα τη Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 275 στη Μενεμένη) και με πολύ σημαντική επιχειρηματική ανέλιξη τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό χώρο, βρίσκεται δίπλα στο www.sportsup.gr που συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προβάλει με κάθε τρόπο το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992, από τον Ανέστη Κετσετζίδη και τον Αλέξανδρο Κετσετζίδη κι έχει ως αντικείμενο την προμήθεια ειδών μηχανολογικής στεγανοποίησης / τσιμούχες – seals, packings, gaskets. Ωστόσο, οι ιδρυτές δραστηριοποιούνται στο ίδιο αντικείμενο, ήδη από το 1983. Τα προϊόντα έχουν εφαρμογή στη στεγανοποίηση αξόνων περιστροφής, καθώς και υδραυλικών και πνευματικών κυλίνδρων, στη στεγανοποίηση αντλιών και βαλβίδων και γενικά σε οποιαδήποτε μηχανολογικής εφαρμογής στεγανοποίηση.

Συναντώνται σε ένα μεγάλο πλήθος εφαρμογών όπως:

* μηχανήματα : αγροτικά, χωματουργικά, οδοποιητικά (όπως τρακτέρ, τσάπες, μπουλντόζες, αντλίες σκυροδέματα κ.α.)
* βιομηχανίες : επεξεργασία μετάλλων, επεξεργασία ξύλου και χάρτου
* βιομηχανίες πλαστικών ειδών, οικοδομικών υλικών
* βιομηχανίες τροφίμων & ποτών, καθώς και φαρμακοβιομηχανίες
* βιομηχανίες παραγωγής ενέργειας

για περισσότερα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας ΕΔΩ

Οι συνεργάτες του SportsUp εύχονται στο διοικητικό επιτελείο και στο προσωπικό της “ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ” καλές δουλειές και πολλές και σπουδαίες επιχειρηματικές επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected