Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0 (photos+vid)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής ο ΦΑΣ Νάουσα, που επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο ντέρμπι της Ημαθίας.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης νεροποντής νωρίτερα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων, ωστόσο ήταν φανερό πως όποιος κατάφερνε να σημειώσει γκολ, αυτός θα ήταν και ο νικητής του αγώνα.

Ο οποίος στο φινάλε ήταν ο ΦΑΣ Νάουσα, που χάρη στο τέρμα του Μουρατίδη στο 76′ πήρε την πολύτιμη νίκη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής, βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου πάλεψε στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν της βγήκε το παιχνίδι και με την 7η ήττα στο πρωτάθλημα, υποχώρησε στην 11η θέση της κατάταξης. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται και η συμπλήρωση καρτών για τους Αντώνη Κουκουράκη, Γιώργο και Λευτέρη Κίτσα, οι οποίοι χάνουν το καθοριστικό όπως εξελίσσεται η κατάσταση στον όμιλο ματς με τον Καμπανιακό.

Το πρώτο ημίχρονο στο ΔΑΚ Νάουσας, θα ξεχαστεί γρήγορα μιας και οι φάσεις που σημειώθηκαν ήταν ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με γεμίσματα να απειλήσουν τα καρέ του Αργυρόπουλου χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ οι “πράσινοι” βρέθηκαν με τον Ζωγράφο σε απόσταση βολής, αλλά το κακό τερέν δεν του επέτρεψε να πλασάρει όπως ήθελε.

Στο δεύτερο μέρος όμως παίχτηκε κατάτι καλύτερο ποδόσφαιρο, με τον ΦΑΣ να ανεβάζει στροφές και να φτάνει με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο 53′ ο Ντινόπουλος έχασε καλή ευκαιρία, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε στη γωνία του Αργυρόπουλου αλλά ο νεαρός γκολκίπερ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 65′ ο Κυζιρίδης αυτή τη φορά προσπάθησε να σημαδέψει γωνία, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ για να φτάσουμε στο 76′ όταν και σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Τούφας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε φάλτσα και τροχιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Γιαννόπουλος πήδηξε σε πρώτο χρόνο, δεν βρήκε όμως τη μπάλα για να έρθει ο Μουρατίδης ο οποίος με προβολή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αργυρόπουλου.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος, ο Μέγας Αλέξανδρος ρίσκαρε, προσπάθησε να αντιδράσει όμως η μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε από πλευράς γηπεδούχων, όταν ο Ντινόπουλος πλάσαρε πίσω από το κέντρο στο κενό τέρμα των “πρασίνων” (ο Αργυρόπουλος είχε προωθηθεί για το κόρνερ) ο Λευτέρης Κίτσας όμως πρόλαβε πριν τη γραμμή και απομάκρυνε.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΦΑΣ Νάουσα και πάλι εντός έδρας με τον Αλμωπό Αριδαίας (7/1/2018) ενώ στην έδρα του αγωνίζεται και ο Μέγας Αλέξανδρος, που υποδέχεται τον ουραγό Καμπανιακό.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Παντζαρτζίδης (82′ Νίκου), Κυζιρίδης, Μουρατίδης, Τούφας, Ζούρκος, Μουρίκι (53′ Μαντώς), Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (90′ Τόσιος), Χατζόπουλος (67′ Καψάλης), Περηφανόπουλος

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (84′ Τερζής), Κίτσας Λ., Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Βλάχος (79′ Ζαχαριουδάκης), Ζωγράφος (71′ Ποτουρίδης), Κίτσας Γ., Παρσόπουλος (58′ Κουκουράκης), Καπετάνος

δείτε φωτογραφίες στο inaoussa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected