Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Βόμβα” στην Καλαμάτα!

Βόμβα” μεγατόνων έπεσε στην Καλαμάτα καθώς ο Σταύρος Παπαδόπουλος έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσυρθεί από την ηγεσία της ομάδας!

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε σχετικά αναφέρει πως αναγκάζεται να παραιτηθεί απο την θέση του προέδρου του ΔΣ της Καλαμάτας εξαιτίας προβλημάτων υγείας, ενώ διευκρινίζει πως παραδίδει τον σύλλογο με τακτοποιημένες τις έως τώρα οικονομικές υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσίευσε το sport365:

“Απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δ.Σ. του Κ .Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ, αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας, ανακοινώνω ότι λόγω σοβαρού, προσωπικού προβλήματος, αδυνατώ να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ. και να εκπληρώνω τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή. Η δοκιμασία της υγείας μου με αναγκάζει να παραιτηθώ από την Θέση του Προέδρου του Δ.Σ., διευκρινίζοντας ότι παραδίδω τον Σύλλογο απολύτως καθαρό, χωρίς ίχνος χρέους με τακτοποιημένες όλες τις μέχρι σήμερα οικονομικές υποχρεώσεις του.

Εύχομαι η νέα διοίκηση να συνεχίσει το έργο της με την ίδια συνέπεια και να οδηγήσει την «Μαύρη Θύελλα» στη θέση που της αξίζει και ονειρεύεται ο λαμπρός φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας. Καλό Χριστούγεννα σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected