Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας Κ19 – Βέροια Κ19 1-0 (photos)

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο ο αγώνας είχε πολύ καλό επίπεδο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 στον Βόρειο Όμιλο.

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Νικοτσάρα ήταν γεμάτος λάσπες και νερά από την βροχή που προηγήθηκε και δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Πιο αποτελεσματικοί οι παίκτες του Χρήστου Αθανασιάδη κέρδισαν την αναμέτρηση με 1-0 και ικανοποίησαν τον κόσμο που αψήφησε το έντονο κρύο για να τους παρακολουθήσει και τελικά να χειροκροτήσει την προσπάθεια τους.

Μια νίκη που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία από την εξίσου καλή εμφάνιση των νεαρών παικτών της Βέροιας αλλά και το μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο έχει δημιουργηθεί η ομάδα των νεαρών «μαυραετών».

Πλούσιο σε φάσεις το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, η Δόξα ξεκίνησε νικηφόρα τα παιχνίδια της με ένα γκολ που πέτυχε στο 75’ ο Παπαγεωργίου με κοντινή προβολή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Διγκόζη.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας Κ19 : Βεζυρίδης, Θεοδωρίδης, Χατζηδημητρίου, Μαυροσαββίδης, Παρασκευάς, Κούτκας, Παπαγεωργίου, Αντωνιάδης, Πούλας, Διγκόζης. Αγωνίστηκαν και οι Μακράκης, Κορώνης, Ανδρεάκης και Καλλιμάνης.

Βέροια Κ19 : Πάνου, Τρούπκος, Κουκουλιάντας, Ταουσάνης, Καγκελίδης, Xhani, Χατζηγεωργίου, Λίπε, Ματελόπουλος, Κουτσούκης, Φωτόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Σοφιανίδης, Παρασχόπουλος, Βασίλτσης, Λούτζης, Γκιλιόπουλος.

δείτε φωτογραφίες στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected