Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 7ος όμιλος] Παναργειακός – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 2-0 (vid)

Λύκοι που δαγκώνουν στο Άργος, ακόμη και… πεινασμένοι, εύκολα 2-0 τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, σήμερα στο ΔΑΚ!

Όπως αναφέρει το sportstonoto, στην εξ αναβολής αναμέτρηση που εκκρεμούσε για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου, οι πράσινοι «καθάρισαν» και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, του οποίου επικράτησαν με 2-0 για να εδραιωθούν στην τρίτη θέση της κατάταξης. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ιστορική ομάδα, μετά από τα δύο συνεχόμενα διπλά σε Σαντορίνη (2-1 τον Πανθηραϊκό και Αλιβέρι (1-0 τον Ταμυναϊκό). Ο Παναργειακός επιβεβαίωσε πως, με τον Γιώργο Κετικίδη στον πάγκο του, έχει μπει σταθερά στον δρόμο των επιτυχιών.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας να κρατήσουν μακριά από την εστία του Μάλλη τα ατού των «λύκων». Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι επέβαλλαν την υπεροχή τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Στο 48′ ο Καλογέρης άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο σουτ, αξιοποιώντας σέντρα του Παναγιώτου (1-0), ενώ στο 85′ ο Καλογεράκης εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του Μάλλη στο σουτ του Καλογέρη και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας το τρίποντο για την ομάδα του (2-0).

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κετικίδης): Τσέλιος, Παναγιώτου, Κολλαράς, Μεζίνη, Λιακόπουλος (88′ Φασουλής), Πούτσης, Καλογεράκης, Καλύβας, Παιδάκης, Καλογέρης, Παπουτσής

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡ. (Χρήστος Πελέκης): Μάλλης, Κατσαμπάς, Στάτης (62′ Σεφουλάι), Ρέτσος, Μέρο, Κίστα (58′ Λαζαρίδης), Τσομπανέλλης, Ουαντρόγκο, Παρέλλης (68′ Χατζέλλης), Μιχαλάκης, Μαλάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected