Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο deal από το πάνω…ράφι!

Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες ενόψει Ιανουαρίου πραγματοποίησε ο Εθνικός.

Η ομάδα του Πειραιά, που θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο στη Football League, συμφώνησε με τους Γιάννη Γκέσιο και Κώστα Τεγούση, οι οποίοι από την 1η Γενάρη θα λογίζονται και τυπικά παίκτες της.

Ο πρώτος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παναχαϊκή ενώ ο Τεγούσης έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

«Ο Εθνικός καλωσορίζει στην οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο. Ο 29χρονος (3/8/1988) επιθετικός είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, έχοντας ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Παναχαϊκή αγωνιζόμενος στην Football League, ενώ έχει περάσει από Εδεσσαϊκό ‎(2005-2006), Άρη, ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια, Αναγέννηση Επανομής, Βέροια, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Χανιά, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανελευσινιακό και Αγροτικό Αστέρα.

Ο Εθνικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Τεγούση. Ο 26χρονος μέσος (8/8/1991) ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις Ελπίδες Αγρινίου ενώ έχει πλούσιες παραστάσεις από την Football League καθώς έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Φωστήρα και Αιγάλεω, όπως επίσης σε Προοδευτική και Μανδραϊκό. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η ομάδα του ΑΟ Τρικάλων από την οποία είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P