Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό ο Αλμωπός (vid)

Μέτριο παιχνίδι έγινε στην Αριδαία, όπου ο Αλμωπός πήρε ισχνό προβάδισμα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας επικρατώντας με σκορ 1-0 του αξιόμαχου Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Όπως αναφέρει το pellasports, το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δριμύ ψύχος και δυνατό αέρα οι γηπεδούχοι διατήρησαν μια φλύαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο κυρίως αμυντικά όπου κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ιδανικά τα επιθετικά ατού των αντιπάλων, πάλεψαν και κατάφεραν να φύγουν με ένα σκορ που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς.

Όλα κρίθηκαν στο 39′ όταν ο Κριστιάνο Μεντί έγραψε το 1-0 για τον Αλμωπό που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδημητρίου, Θόρια (75′ Γκάζι), Σαμαρόπουλος, Μούλας, Πολύζος, Μεντής, Τσόλκας (63′ Ιορδανίδης), Στογιαννίδης (83′ Λέντι), Κριστιάνο (55′ Χαρίσης)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραγιάννης, Καραφουλίδης, Μποζίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected