Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Το αδιαχώρητο στον χορό των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και το ευχαριστώ στους χορηγούς (photos+vid)

Παρά το γεγονός πως η προπώληση των καρτών εισόδου για το Κτήμα “Πολιτεία” κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, η παρουσία όμως του κόσμου το βράδυ των Χριστουγέννων ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή!

Ο ετήσιος χορός του γυναικείου τμήματος του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας είχε απόλυτη επιτυχία, καθώς εκτός του αδιαχώρητου στο μαγαζί, εξαιρετική ήταν η στήριξη των χορηγών τόσο για το slide που έπαιζε συνεχώς στην οθόνη του καταστήματος όσο και για τα δώρα, που ξεπέρασαν σε πλήθος τα 200 με αποτέλεσμα το ένα από τα τρία λαχεία της λαχειοφόρου αγοράς να κερδίζει.

δείτε τους χορηγούς της βραδιάς :

Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο λαχνός με υπ αριθμ 0413 ο οποίος κέρδισε μία διανυκτέρευση δύο ατόμων για δύο ημέρες σε γνωστό ξενοδοχείο της Βασιλίτσας, προσφορά του www.sportsup.gr, που ήταν και ο χορηγός επικοινωνίας του ετήσιου χορού του Αστέρα.

Περιττό να αναφέρουμε πως τα κορίτσια της ομάδας το χάρηκαν με την ψυχή τους, ενώ στα χαρακτηριστικά της βραδιάς ήταν τα δύο βίντεο – αφιερώματα για τις παίκτριες της ομάδας, το ένα με την παρουσίαση του ρόστερ και το δεύτερο σε χιουμοριστικό ύφος, το οποίο άπαντες απόλαυσαν!

Ακολούθησε ξέφρενο γλέντι σε λαϊκοποντιακούς ρυθμούς, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα πανέμορφα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου (έκδηλο το άγχος του αλλά και η ανακούφιση στο τέλος), με τις εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες τους!

δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και φωτογραφίες της βραδιάς :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected