Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωσε Αβραμίδη ο Μακεδονικός!

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Βελιτζέλου από την τεχνική του ηγεσία, ο Μακεδονικός προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αβραμίδη, μέχρι πρότινος προπονητή του Μελιτέα Μελίτης στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονιίας και παλαιότερος τεχνικός του Μακεδονικού.

Η ανακοίνωση :

Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον προπονητή που γνωρίζει στο έπακρο την ταυτότητα του Μακεδονικού, τον Γιώργο Αβραμίδη, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα και επίσημα ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Μακεδονικός παράλληλα με τους κρίσιμους στόχους του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών αποφάσισε να δώσει το τιμόνι της ομάδος στον 47χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στο παρελθόν και έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη χρονική στιγμή προκειμένου η ομάδα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Αβραμίδης κάθισε στην τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού από τον Δεκέμβριο του 2013 ως τον Δεκέμβριο του 2016 πανηγυρίζοντας, μεταξύ άλλων και την κατάκτηση του νταμπλ στην ΕΠΣΜ την περίοδο 2015-16.

Άμεσοι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο θα είναι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ως βοηθός προπονητή και ο Περικλής Πεϊμανίδης ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον προπονητή και τους συνεργάτες του στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected