Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από την Αλεξάνδρεια στη Ρόδο!

Την απόκτηση του αριστερού οπισθοφύλακα Ρόναλντ Κόλα θα ανακοινώσει από ώρα σε ώρα η ομάδα του Ιάλυσου.

Όπως αναφέρει το xxsports, ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται στην Ρόδο και τις τελευταίες ημέρες προπονείται υπό τις οδηγίες του Σάκη Τερζή. Ο Κόλα είχε τεθεί αντιμέτωπος του Ιάλυσου στο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το 2016 όντας ποδοσφαιριστής της Πύδνα Κίτρους.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ εκτός της Πύδνας έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Φιλώτα, Λευκάδια, Αιγινιακό και Βατανιακό.

Έχει αρκετές συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες και πρόκειται μια πολύ καλή περίπτωση που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Παράλληλα επίσημη αναμένεται να γίνει η επιστροφή του Άγγελου Χειμωνέττου με τους δύο ποδοσφαιριστές να υπολογίζονται για το ματς κόντρα στον Πέλοπα.

Έπεισε ο Λεματαγιέ

Στο μεταξύ ο Γάλλος φορ, Στεφάν Λεματαγιέ έπεισε με τις ικανότητες του στις τελευταίες προπονήσεις και αναμένεται να αποκτηθεί από την ομάδα του Σάκη Τερζή.

Τα έγγραφα του 25χρονου επιθετικού έχουν κατατεθεί στην ‘Ενωση και αναμένεται η μπλε κάρτα του. Οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πέλοπα είναι για την ώρα μοιρασμένες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected