Κατηγορίες
Super League 1

Με…κουλούρια ξεκίνησαν το νέο έτος ΠΑΣ και Αστέρας

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με τον ΠΑΣ να συμπληρώνει δύο μήνες χωρίς νίκη. Δοκάρι για τον Αστέρα στο 92′

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το colpo grosso με την Άρσεναλ για την μεταγραφή Μαυροπάνου, όμως λίγες μέρες μετά… προσγειώθηκε ξανά με την νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών στο 0-0 με τον Αστέρα.

Γίνεται ένα ματς που λήγει 0-0 να είναι «χορταστικό»; Και όμως ναι. Ο ΠΑΣ και ο Αστέρας μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, έπαιξαν στο δεύτερο μισό πολύ καλή μπάλα, δημιούργησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες και μέχρι τις καθυστερήσεις διεκδίκησαν τη νίκη. Τελικά η μπίλια δεν έκατσε πουθενά, αλλά αμφότερες έδειξαν πως «ρολάρουν» ικανοποιητικά. Μάλιστα οι Αρκάδες έμειναν αήττητοι για 7ο σερί παιχνίδι στην κατηγορία, όπου σε αυτά έχουν δεχθεί μόλις 1 γκολ.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62′ Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46′ Βιδάλ), Μανθάτης (78′ Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89′ Σελίν), Ισνάλντο (64′ Κυριακόπουλος), Μανιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected