Super League 1

Πάντα στο…κυνήγι της πεντάδας η Ξάνθη, πέρασε από τη Λαμία

Με γκολ του Μεχία στο 34′ η Ξάνθη πέρασε από τη Λαμία και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το νέο έτος.

Σ’ ένα ματς που κυνηγούσαμε τις φάσεις με το… τουφέκι, η Ξάνθη έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Λαμία με το σουτ-φάουλ του Μεχία, επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και έμεινε στο κυνήγι της πρώτης 5άδας.

Η Λαμία προσπάθησε, αλλά το γκολ του Μεχία τη «σόκαρε» και έκτοτε δεν μπόρεσε να επανέλθει. Οι αμυντικοί των Ακριτών έκαναν τη δουλειά τους καλά στις περισσότερες των περιπτώσεων, ενώ το επιθετικό πλάνο της ομάδας της Φθιώτιδας δεν είχε εναλλακτικές, όταν οι σέντρες έδειχναν να μην αποδίδουν. Έτσι, η Ξάνθη συνεχίζει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 21 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι γνωρίζουν τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα και μένουν στους 16, κοιτώντας πλέον και πίσω τους, μετά από καιρό.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο (46′ Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Βάντερσον (72′ Καραγιάννης), Πίτι, Τσούκαλος, Βουό (46′ Ακόστα)

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Φασίδης (74′ Σιλά), Ντε Λούκας (80′ Μελιόπουλος), Λουσέρο, Τριάδης (56′ Ντουρίτσκοβιτς), Γέντρισεκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected