Γ Εθνική / Τοπικά

Δύσκολη η επόμενη μέρα στην Αχαϊκή, τι ειπώθηκε στη σημερινή Συνέλευση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση στην Κάτω Αχαΐα για το μέλλον της Αχαϊκής. Στο πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” έπεσαν προτάσεις στο τραπέζι, αλλά επί της ουσίας κάτι χειροπιαστό δεν βγήκε, παρότι υπήρχε μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Όπως αναφέρει το patragoal, το λόγο πήρε ο Άγγελος Καραντζάς ο οποίος έκανε λόγο για τα οικονομικά και πως χρειάζεται κάποιοι να βάλουν “πλάτη” για να συνεχίσει το σωματείο. Από την πλευρά του ο Βασίλης Καρβουνιάρης ανέφερε πως εκτός από το οικονομικό χρειάζονται και άνθρωποι να τρέξουν εθελοντικά για τον σύλλογο.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαίας δεν φαίνεται πως μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την κατάσταση και το μεγάλο πρόβλημα για τα “καναρίνια” είναι ότι πρέπει άμεσα να βρεθούν 10.000 ευρώ για να καλυφθούν υποχρεώσεις, αφού μόνο 7.000 ευρώ φτάνει η μισθοδοσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, χωρίς τα υπόλοιπα έξοδα.

Συγκροτήθηκε μία επιτροπή αποτελούμενη από 15 άτομα που έμεινε στο πολιτιστικό κέντρο (Καρατζάς,Καρβουνιάρης, Τακόπουλος, Μάνιαρης κ.α.), έτσι ώστε να προσπαθήσει να βρει μία λύση για να προχωρήσει η ομάδα, αλλά κυρίως θα επιφορτιστεί να τρέξει κάποιες οργανωτικές διαδικασίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected