Αθλήματα

Καμπ Εθνικής Νέων και Παίδων στη Μίκρα

Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη το καμπ της Εθνικής Εφήβων υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Αρβανίτη, ο οποίος είχε στην διάθεση του 17 αθλητές.

Εκτός από τις προπονήσεις η Εθνική έπαιξε και δύο φιλικά με τις ανδρικές ομάδες του Φιλίππου Βέροιας και της ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Ήμασταν πλήρεις, δουλέψαμε καλά, έχουμε κατάληξη στον κορμό της ομάδας, εκτός από τους 17 αθλητές, παρακολουθούμε και άλλα 4-5 παιδιά ενόψει των Μεσογειακών αγώνων από μία δεξαμενή περίπου 40 αθλητών που είχαμε συγκεντρώσει στις πρώτες κλήσεις. Έχουμε πολύ καλή βάση στην άμυνα και αυτό με χαροποιεί. Στην επίθεση έχουμε θέματα που πρέπει να λύσουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν στοιχεία και θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε καλό χάντμπολ. Στα φιλικά που είχαν υψηλές απαιτήσεις σταθήκαμε αρκετά καλά».

Καμπ Παίδων σε ΟΑΚΑ και Μίκρα

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός της Εθνικής Παίδων με ορίζοντα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2021.

Τα κλιμάκια Νότου και Βορρά συγκεντρώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για προπονήσεις και φιλικά με τα εφηβικά τμήματα ΓΑΣ Καματερού και ΑΕΣΧ Πυλαίας αντίστοιχα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκαν δύο προπονητικά καμπ ένα για το Νότιο Κλιμάκιο και ένα για το Βόρειο Κλιμάκιο. Έτσι οι ομάδες παίδων συμμετείχαν κανονικά στα τουρνουά Duke και Climax με αποτέλεσμα να έχουν πολλά παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό μέσα στις γιορτές, κάτι που το θέλουμε και το ζητάμε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected