Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σε…σιγανή φωτιά η επιστροφή Πότσι!

Κοντά στην επιστροφή του στο Ρέθυμνο βρίσκεται ο Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Rethymnosports.gr.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ερμή Ζωνιανών, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά στην συμφωνία για έναρξη της συνεργασίας τους.

Οι «πράσινοι» μετά από το διαζύγιο με τον Χρήστο Σταθουλόπουλο, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου θέλουν την ενίσχυση τους στην μεσαία γραμμή και στο πρόσωπο του Πότσι, φαίνεται να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Φάμπι θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο μετά από 9 χρόνια απουσίας, αφού τη σεζόν 2008-2009 είχε φορέσει σε 21 παιχνίδια την φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου στην Γ Εθνική, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Η ομάδα της Σοχώρας ήταν αυτή που τον είχε φέρει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2008, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια της καριέρας του οι Πλατανιάς, ΑΕ Λάρισας, ΑΟ Χανιά, Αγία Νάπα (Α’ Εθνικής Κύπρου), Παναργειακός, Ολυμπιακός Βόλου και το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Ρόδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected