Football League - Α-Β-Γ Εθνική - Γ Εθνική / Τοπικά

Ημαθία on fire! Μάνος αλά…Μαχλάς, νίκη με Παπατζίκο ο Μακεδονικός, χατ-τρικ η Σπυριδωνίδου με Άρη, γκολ στα…χασομέρια και νίκη με Ασλαμπάλογλου!

Η Ημαθία στο επίκεντρο για το πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του 2018, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο πως ο νομός έβγαζε, βγάζει και θα βγάλει στο μέλλον σπουδαία ταλέντα.

Τέσσερις εξ αυτών άφησαν το δικό τους στίγμα στις ομάδες που αγωνίζονται και ξεχώρισαν για τα επιτεύγματα τους το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου.

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν αυτός που πέτυχε και τα τρία γκολ του ΟΦΗ στη νίκη των “ασπρόμαυρων” με αντίπαλο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό (των επίσης Ημαθιωτών Γιώργου Λαζαρίδη και Γιώργου Νικόλτση), πετυχαίνοντας χατ-τρικ έπειτα από 13 περίπου χρόνια για παίκτη του ΟΦΗ και συγκεκριμένα τον Νίκο Μαχλά.

δείτε το σχετικό βίντεο :

Το Μακεδονικός – Πιερικός βρισκόταν στο 90ο λεπτό και το σκορ ήταν 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος όμως είχε….άγριες διαθέσεις και με δύο(!) προσωπικά του τέρματα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, που είχε βρεθεί στο καναβάτσο από το γκολ του Πιερικού στο 78′

δείτε το βίντεο :

Άλλη μία μεγάλη εμφάνιση από την Αναστασία Σπυριδωνίδου! Η παίκτρια του Άρη, που συνεχίζει το σερί σκοραρίσματος στο φετινό πρωτάθλημα της Α Εθνικής, έχει πάρει από το…χεράκι τις “κίτρινες” και τις διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο χθεσινό παιχνίδι μάλιστα, πέτυχε και τα τρία γκολ της αναμέτρησης στον Βόλο επί της τοπικής ομάδας και έτσι ο Άρης παραμένει σταθερά στην κορυφή έχοντας 22 βαθμούς έναντι 19 του δεύτερου ΠΑΟΚ.

Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου! Ο νεαρός μέσος του Μακεδονικού Φούφα πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του και μάλιστα σε…νεκρό χρόνο και ενώ το ματς με τον Νέο Αμφίλοχο όδευε προς την ισοπαλία.

δείτε το σχετικό βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected