Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διαιτησία

Οι διαιτητές στους δύο εξ αναβολής αγώνες της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας (+pregame)

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης 10/1 και αφορά εξ αναβολής αναμετρήσεις από τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ο “πληγωμένος” λόγω της ήττας στο ντέρμπι της Αγκαθιάς, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας φιλοξενεί τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το 2018 λόγω του ρεπό της για τη 15η αγωνιστική.

Για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ο Γιώργος Πατατούκας, που αποβλήθηκε στο ματς του Σαββάτου ενώ στη διάθεση του Φερέιρα Κινγκ θα είναι ο νεοαποκτηθέντας Χρήστος Ζωγράφος, που έλειψε (κακώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, αφού οι τιμωρίες από κίτρινες δεν μεταφέρονται σε άλλη διοργάνωση) από το προηγούμενο παιχνίδι, ένεκα της τιμωρίας του για 4 κίτρινες στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Από την άλλη πλευρά, η Νέα Γενεά θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια χωρίς τον Μιχάλη Τσιφλίδη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα ενώ η διοίκηση ετοιμάζει και τη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Αγία Μαρίνα, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τον ΓΑΣ Κοπανού. Με νίκη η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη αποσπάται έξι βαθμούς από τον 4ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ένα τρίποντο που επιζητεί διακαώς και ο ΓΑΣ Κοπανού. Για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστούν οι “μόνιμοι” Τσακαλίδης, Κατσουγιαννόπουλος και Γιώργος Συμεωνίδης ενώ για τους “κιτρινόμαυρους” επέστρεψε μετά από καιρό ο Έρβις Μπούφι, ενώ εξέτισαν τις τιμωρίες τους οι Ιτσκάρας, Μποζίνης και Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές (10/1 – 15.00) :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νέα Γενεά Νικομήδειας (Καραγκιζόπουλος, Νατσιούρας, Μοσχόπουλος)

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΓΑΣ Κοπανού (Παπαδάκης, Κωστούλης, Παζαρτζικλής)

βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected