Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Έλντι Νασούφι και Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, μαζί το 2018!

Επιστρέφει στην Ημαθία ο Έλντι Νασούφι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SportsUp από τις 4/1

Ο 23χρονος (18/07/1994) επιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την Ομόνοια Σίνδου, που φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της της Α1 Ερασιτεχνικής με 30 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από την κορυφή.

Με την ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης σημείωσε τρία τέρματα ενώ πέρσι, με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, πέτυχε τον ίδιο αριθμό γκολ στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας.

Θεωρείται (και είναι) “παιδί” της Ομόνοιας Σίνδου καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Ακαδημία και πριν 4 χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του στα μπαράζ ανόδου, σε μια χρονιά που σκόραρε 14 τέρματα και συνέχισε στο ίδιο επίπεδο τις επόμενες χρονιές έχοντας προπονητές τους κ.κ. Δημητριάδη, Μπέκα και Σακελλαρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος :

“Η ομάδα μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έλντι Νασούφι. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός έχοντας πληθωρική προσφορά στο παιχνίδι του σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε, όντας και πρώτος σκόρερ στην Ομόνοια Σίνδου από όπου και αποκτήθηκε. Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στον Έλντι το τέλος της σεζόν να τον βρεί υγειή, μακριά απο τραυματισμούς με επίτευξη των ατομικών και ομαδικών του στόχων.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected