B ΕΠΣ Ημαθίας

Επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς η Α2 ΕΠΣ Ημαθίας! (pregame 10ης αγωνιστική)

Μπαίνει σε…ράγες και πάλι το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας και ουσιαστικά οδεύει στην τελική του ευθεία καθώς ξεκινά ο δεύτερος γύρος και στους δύο ομίλους της κατηγορίας.

Στον 1ο όμιλο ο αήττητος και χωρίς απώλειες Φίλιππος Μελίκης βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου και αύριο έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη βήμα, καθώς υποδέχεται στην έδρα του τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Πάντα στο…κατόπι ο ενισχυμένος στις μεταγραφές Αγροτικός Αστέρας Πλατέος που θα αντιμετωπίσει εντός τον Αλιάκμονα Νησελίου, ενώ ο Εθνικός Κλειδιού (τέσσερις βαθμοί οι διαφορά από τη δεύτερη θέση) θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΠΑΟ Παλατίτσια με τη Θύελλα Σταυρού, ενώ ο ουραγός Αχιλλέας Νεοκάστρου έχει δύσκολο έργο στον Σχοινά κόντρα στην τοπική ομάδα.

Στον δεύτερο όμιλο, η Ελπίδα Μονοσπίτων έχει ευκαιρία να βρεθεί και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογία (ςο ΑΟ Μαρίνας έχει ρεπό), ωστόσο θα πρέπει να περάσει το δύσκολο εμπόδιο της ΑΕΠ Βέροιας και μάλιστα εκτός έδρας.

Την ίδια ώρα, στη…γωνία καιροφυλακτεί ο Ολυμπιακός Νάουσας, που θα αγωνιστεί στον Άγιο Νικόλαο με την ουραγό Δόξα Νάουσας, ενώ ο τέταρτος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος, με αντίπαλο τον Εθνικό Ράχης.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Αριστοτέλη Νάουσας με τον ΑΣ Πατρίδας, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τη δυάδα της κορυφής ενώ οι “κιτρινόμαυροι” επιδιώκουν τη συγκέντρωση βαθμών για να αποφύγουν αρνητικά σενάρια

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (14/1 – 15.00) :

1ος όμιλος

Εθνικός Κλειδίου – Ολυμπιακός Λουτρού

Φίλιππος Μελίκης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΑΕ Σχοινά – Αχιλλέας Νεοκάστρου

Αγρ.Αστ.Πλατέος – Αλιάκμων Νησελίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Θύελλα Σταυρού

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΕΠ Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Αριστοτέλης Νάουσας – ΑΣ Πατρίδας

Ολυμπιακός Νάουσας – Δόξα Νάουσας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Εθνικός Ράχης

Ρεπό : ΑΟ Μαρίνας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected