Κατηγορίες
Super League 1

Λιβάγια και Αραούχο, οι συνήθεις…ύποπτοι!

Με το φονικό δίδυμο Λιβάγια – Αραούχο να «καθαρίζει» στην επίθεση, η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και προσέθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι του πρωταθλητισμού!

Το γκολ του Λιβάια από νωρίς, έδωσε την εντύπωση ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε τελικά να καθαρίσει τον αγώνα πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Τελικά ο ΠΑΣ το έκανε δύσκολο για την Ενωση, τουλάχιστον ψυχολογικά, με την ισοφάριση αμέσως μετά το ξεκίνημα της επανάληψης αλλά η ομάδα του -τιμωρημένου- Μανόλο Χιμένεθ έδειξε χαρακτήρα και έβαλε άλλα δύο γκολ για το τελικό 3-1, το οποίο την έστειλε ξανά στην κορυφή! Δύο γκολ ο Αραούχο, γκολ και ασίστ ο Λιβάια, μαγικά και από τους δύο μαζί!

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Κονέ, Μοράν, Λόπες (68′ Χριστοδουλόπουλος), Μασούντ (63′ Μπακασέτας), Λιβάια (90′ Αϊντάρεβιτς), Αραούχο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος (71′ Μανθάτης), Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μπετρά (71′ Σολτάνι), Βιντάλ (89′ Καρανίκας), Γαρουφαλιάς, Κόντε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected